Čini mi se vrlo praktičnim pa me zanima da li ga možda već netko od vas ima i koristi u pripremi dječjih kašica? Iskustva? Eh da, zanima me i cijena jer je nigdje ne mogu pronaći. Hvala unaprijed!
Čini mi se vrlo praktičnim pa me zanima da li ga možda već netko od vas ima i koristi u pripremi dječjih kašica? Iskustva? Eh da, zanima me i cijena jer je nigdje ne mogu pronaći. Hvala unaprijed!
Ak sam fulala podforum, prosim administratorice da me isprave.Možda bih na dohrani dobila više informacija??
Meni se čini praktično za npr. odlazak na more u hotel ili nešto slično s bebicom koja je tek započela dohranu.
U redovnim, kućnim uvjetima, se može i bez toga.
Ali, ako imaš novce i baš ti se sviđa i misliš koristiti, kupi, zašto ne.
martinaP, hvala!
Anemona, slažem se da se bez njega svakako može ali stvar je u tome što ću ionako kupovati štapni mikser kad krene dohrana pa mi se onda ovo i ne čini tako strašna investicija.
A najviše mi se sviđa to što se sve fino kuha na pari i time se očuva dobar dio vitamina jer sam inače sklona prekuhavanju jela pa time i samom uništavanju svih dobrih stvari u hrani.
Anemona,ma sve je OK. nisam te shvatila kao da imaš nešto protiv kupnje nego sam samo navela razloge zašto bih se ja odlučila na kupovinu.
Fakat mi se sviđa pa moram i samu sebe uvjeriti da mi zaista treba.
kuhati na pari možeš s bilo kojim loncem i cjedilom
štapni mikser ti isto nije nužan, dovoljna je vilica za gnječenje
ali ako voliš spravice, onda ti moji argumenti ništa ne znače![]()
Definitivno turbo napuhana cijena za pomagalo tako ograničene svrhe. Mislim da je to totalno nepotrebno.
ajme tek sad vidim cijenu. puno previše za takvu glupariju